e-Boks

e-Boks

Integrationen til e-boks i MyClinic fungerer fuldstændig som almindelig mail når der sendes mail til en patient – det er et enkelt flueben på den mail der skal sendes via e-Boks – der skal sættes. Når e-Boks anvendes til patienter behøver man ikke at kende patientens mailadresse, da det er cpr-nummeret der anvendes.

I MyClinic kan man filtrere så man kan se hvilke mails der er sendt til e-Boks både for den enkelte patient og for alle klinikkens patienter opdelt på den periode der ønskes. Derved kan klinikken selv følge forbruget.

E-Boks er desværre ikke gratis – det burde det absolut være – men e-Boks tager et gebyr for tilslutning af den enkelte klinik. Der er desuden en porto for den enkelte forsendelse. En af vores speciallæger som sender en del indkaldelser og andet, har regnet ud at for ham er startomkostningerne tjent hjem på 2 måneder, og derefter er det ca. 25 kr. billigere at sende et brev via e-Boks end med almindelig papirpost og dertil kommer besparelse til papir, kuvert og tid til at håndtere papirgangen inkl. at gå i postkassen.