Betaler du for meget?

Betaler du for meget?

Har du overvejet, om din klinik betaler mere end nødvendigt for at anvende det daglige kliniksystem?

Svært at sammenligne priser

Det kan være svært at sammenligne priser på de forskellige systemer, da der ofte er tilkøb af forskellige slags. Noget er inkluderet det ene sted og mens andet er tilkøb det andet sted. Det bliver hurtigt som at sammenligne pærer og bananer.

Derfor har vi hos MyClinic en enkel prisstruktur, hvor prisen i udgangspunkt omfatter anvendelse af alle funktioner i systemet!

Forbrug

MyClinic betales via et fast abonnement, det eneste som kommer til, er primært de almindelige forbrugsafregninger (tænk på det som ”porto”) for diverse elektroniske forsendelser (- og det kommer til og er det samme for alle systemer). Enkelte af de forbrugsafregnede funktioner er fulgt af et ekstra abonnement, som opkræves for den eksterne leverandør for at holde ”postkassen” hos dem åben. Disse tilkøb vil i princippet være det samme for alle systemer, men kan beskrives i den samlede prisstruktur på forskellig vis. Hos MyClinic er det eneste reelle tilkøb, hvis man ønsker at benytte vores patientportal.

Hos MyClinic betales et abonnement pr samtidig bruger (dvs. for brugere der logget på systemet på samme tid) og altså ikke pr navngiven bruger, som typisk vil være et noget højere tal. Man kan være logget på hjemmefra, i klinikken eller et helt tredje sted – uden det koster ekstra.

Udstyr

MyClinic er et hostet system, dvs. der er ingen ekstra udgifter til server, strøm, IT-ekspertise til back-up osv. i klinikken, om ofte er nogle af de mere skjulte omkostninger ved systemer, der kører på egen server. Alene strøm til en server i klinikken kan beløbe sig til 200 kr. eller mere om måneden! 2.500 kr. om året!! Dertil kommer tid og besvær med at holde den opdateret og serviceret, backup GDPR-sikring mv. Alt det, er der nogen, der tager sig af hos MyClinic.

Der skal heller ikke investeres i IT-udstyr, det udstyr der allerede er i klinikken, kan anvendes (opdatering af styresystem og antivirus skal I dog selv sørge for – men vi hjælper gerne). Eneste egentlige krav er en god internetforbindelse. Tilsvarende, hvis du skal have en ny pc, kan du købe præcis den du ønsker og præcis der hvor du ønsker det – MyClinic installeres via internettet!

Endelig – det er ikke så svært at skifte system, vi hjælper trygt igennem hele processen så alle data kommer ind og kan anvendes, ligesom vi sikrer, at I kan betjene MyClinic fra starten. Det er ikke så svært!

Det er hurtigt at få et helt uforpligtende tilbud – besvar nedenstående spørgsmål i kontaktformularen med navn og e-mail, så sender vi et helt uforpligtende prisoverslag tilbage. Hvis I gerne vil se MyClinic ved en demo, arrangerer vi det gerne – også uden at det forpligtiger – vi kan også tilbyde en demo online, hvis det er svært at passe ind.

Antal samtidige medarbejdere:
Læger:
Uddannelseslæger:
Andre:

Eksterne kommunikationer – ønsker at (besvares med ja eller nej):
Sende/modtage EDI:
sende OIO-fakturaer til fx kommuner:
sende SMS:
sende til e-Boks:
benytte en ankomstterminal:
benytte Patientportal:

Benyt vores kontaktformular: Kontakt