Danmark indberetning

Via MyClinic kan der indberettes direkte til Sygeforsikringen Danmark. Til Danmark er det nok at indberette cpr og ydelser på de patienter, som er medlem af Danmark. Der skal laves en aftale for den enkelte klinik med Danmark, men når det er gjort er det blot at oprette en forsikringsordning – det tager ca. 1 min, knytte relevante ydelser til forsikringsordningen og derefter skal patienter, der er medlem af Danmark knyttes til forsikringsordningen på Patientkortet.

Det betyder, når først opsætningen er på plads, tager det 5 sekunder for hver patient, når siger de er medlem af Danmark – derefter kører det hele i baggrunden.

En gang om måneden samles alle Danmark-patienter med relevante ydelser i en liste (klik på en knap) og listen sendes Danmark via en lille app Danmark har udviklet. Patienterne modtager så deres refusioner direkte fra Danmark uden at skulle indsende deres regninger.

Danmark tager ikke ekstra for direkte indberetning, heller ikke for at benytte deres app. Til MyClinic betales alene for den tid det tager at hjælpe klinikken i gang, som typisk er en time eller to.